Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kundalini Yoga en klankschaalretreat op Vlieland

november 12, 2023 @ 14:00 - november 16, 2023 @ 12:00

€1040,00

RELEASE, RELAX, RECHARGE!

Ingeborg Herdingh biedt een persoonlijk programma met yoga, meditatie, theorie, inspiratie en reflectie, aangevuld met persoonlijke coaching. Daarnaast is er ook nog voldoende tijd over om te ontspannen, heerlijk langs het strand te wandelen, naar de sauna te gaan, te lezen, Vlieland te verkennen, voor een heerlijke massage of om gewoon even niets te doen…

We maken tijdens deze reis gebruik van de methoden, wijsheid en transformerende kracht van Kundalini yoga. Dit is een oude en krachtige yoga traditie uit India en wordt ook wel de yoga van bewustzijn genoemd. Het versterkt alle aspecten van je lichaam en geest door het vrijkomen van jouw levenskracht. Je wordt er energiek, ontspannen, flexibel en vrolijk van. En je hoeft er niet eens lenig voor te zijn!

Kenmerkend voor deze vorm zijn de dynamische oefeningen, diepgaande meditaties, aandacht voor de adem en het gebruik van mantra’s.

Nicolien Brzesowsky geeft klankschaalmassages en klankschaalmeditaties tijdens deze reis. Zij is Shiatsu therapeute en klankschaalmasseur. Voor meer informatie zie www.klankschaaldame.nl.

WAT WE BIEDEN:

• Persoonlijk leiderschapstraject met yoga en meditaties • Individuele coaching • Een prachtig hotel aan zee: Hotel Seeduyn • Ruime en mooie éénpersoonskamers met eigen badkamer (indien je samen boekt is eentweepersoonskamer ook mogelijk met korting) • Gezond en lekker vegetarisch eten volgens de yogalifestyle. (3 maaltijden per dag).

Aanmelden kan via info@yogaleadershipjourneys.nl

 

Gegevens

Begin:
november 12, 2023 @ 14:00
Einde:
november 16, 2023 @ 12:00
Kosten:
€1040,00
Site:
https://yogaleadershipjourneys.nl/nl/journeys/vlieland-2023.html

Organisator

Ingeborg Herdingh
Telefoon
+31 (0)6 - 51 98 97 39
E-mail
info@yogaleadershipjourneys.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Hotel Seeduyn
Badweg 3
Vlieland, Friesland 8899 BV Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie