Duo-massage: klankschaalmassage voor twee mensen 

Een klankschaalmassage beleef je meestal in je eentje. Maar wat ook mogelijk is dat je samen met iemand anders een klankschaalmassage ontvangt. Hieronder kun je lezen wat een klankschaalmassage inhoudt. En hoe het is als je het tegelijkertijd met je geliefde, vriend(in) of familielid een duo-klankschaalmassage te beleven.

Werking van klankschalen op het lichaam                                   

De vibraties en geluiden van klankschalen werken energetisch op het water in je lichaam.  Wist je dat jouw lichaam voor 70% uit water bestaat? Door de klankschalen op of naast het lichaam te plaatsen komt de energie van je lichaam in balans. De trilling en het geluid hebben beiden een verschillend effect. Het doel is om je uiteindelijk ontspannen en opgeladen te voelen!

Tijdens een klankschaalmassage worden de klankschalen worden zowel op als om de personen gezet. Tegelijkertijd worden klankschalen op de grond in de massage meegenomen als aanvulling van de klankschaalmassage.

Toepassingen van duo-klankschaalmassage

Tijdens een duo behandeling liggen twee mensen naast elkaar op een massagebank. De werking van deze vorm van klankschaalmassage is nog sterker dan bij een individuele massage. Een leuk cadeau voor stellen en vriendinnen of als voorbereiding op een bijzondere gelegenheid als een huwelijk of bepaalde gebeurtenis!

Review: 

“Samen met mijn vriendin Saskia onderging ik voor het allereerst een klankschaal massage. Nicolien ontving ons in de sfeervolle en ruime praktijkruimte waar de temperatuur aangenaam was en in het midden twee massagetafels stonden. Nicolien lette continue op of we comfortabel en warm genoeg lagen terwijl ze zichzelf tussen de tafels bewoog en de klankschalen bediende en deze op of naast ons lichaam plaatste. Heel bijzonder om de trillingen en geluiden van de schalen op deze manier mee te maken. Mijn zintuigen werden op een hele andere manier aangesproken en dit bracht tegelijkertijd een alertheid en rust teweeg.
Het was een bijzondere ervaring om dit met zijn tweetjes te ervaren en ik kan het een ieder van harte aanbevelen om dit van Nicolien te mogen ontvangen.” Lydia en Saskia

Locatie en prijs

De duo-behandeling vindt plaats op Lutmastraat 211 in Amsterdam of op de Westerweg 14 in Alkmaar.

De behandeling duurt 60 minuten (€ 122,=) Een afspraak maken kan via info@klankschaaldame.nl of 06 2 1 95 06 62. Voor alle tarieven zie hier.

Over mij

Van oorsprong ben ik shiatsutherapeute en werk al geruime tijd met klankschalen. Bij shiatsu werk je op de meridianen en klankschalen kunnen het effect versterken door ze op het lichaam te zetten. Sinds een paar jaar geef ik ook (duo-) klankschaalmassages en concerten. Voor meer informatie zie klankschaaldame.nl.