Klankschaalconcerten in bedrijf

Zoekt u een bijzondere vorm van reflectie, bewustwording of een oplaadmoment tijdens een training, vergadering of teambuilding? Dan is een klankschaalconcert een goede optie voor uw bedrijf(straining)!

HOE WERKT HET?

Klankschaalconcerten vinden plaats in een ontspannen sfeer waarin deelnemers, liggend op een mat, de klanken en trillingen van de schalen op een prettige wijze kunnen beleven. De ervaring leert dat iedere deelnemer een eigen beleving heeft met als gemeenschappelijke deler dat deze ervaringen altijd positief zijn.

Dit heeft te maken met de werking van klankschalen. De klanken, trillingen en vibraties die worden voortgebracht werken op een krachtige wijze door op het water in het lichaam. Ons lichaam bestaat voor 70 % uit water. Uit wetenschappelijk onderzoek van onder andere het Center for Neuroacoustic Research (2017) blijkt dat de geluidstrillingen van klankschalen een helend effect kunnen hebben.

WELK DOEL?

  •  Zelfreflectie en integratie

Door te luisteren naar de klanken van de klankschalen en de trillingen te voelen, kunnen deelnemers beter in contact komen met zichzelf. Het wordt makkelijker voor de deelnemer om verbanden te leggen en de trainingsinhoud kan zo beter indalen.

  • Vitaliteit

Tijdens een intensieve training geeft het klankschaalconcert een moment van rust en kunnen de klanken en trillingen bijdragen aan de vitaliteit van de medewerkers.

  • Balans tussen inspanning en ontspanning

Het klankschaalconcert kan als afwisseling van een intensieve training ontspanning bieden aan de medewerkers.

Een klankschaalconcert is dus een ontspannend en versterkend onderdeel van uw training, teambespreking, leiderschapsprogramma of teambuildingsuitje.

WANNEER WERKT HET?

  • BEGIN van de dag

Samen een klankschaalconcert ondergaan zorgt voor onderlinge verbinding, een gevoel van samenzijn, kortom een teamgevoel.

  • HALVERWEGE de dag

Bij een intensief trainingsprogramma helpt een klankschaalconcert bij het opladen van de batterij, opdat de deelnemers weer fris en uitgerust verder kunnen met een middagprogramma.

  • SLOT van de dag

Een klankschaalconcert aan het eind van de dag zorgt ervoor dat deelnemers de uitwerking van de training op fysiek niveau ervaren.

Alle inhoudelijke componenten van een training worden geïntegreerd.

Als daar behoefte aan is, kunnen de ervaringen van de deelnemers, onder deskundige begeleiding van Nicolien Brzesowsky, met elkaar worden gedeeld, wat positief bijdraagt aan de teambuilding & groepsdynamiek.

       REVIEWS VAN DEELNEMERS

 Het klankschaalconcert gaf mij een moment van ontspanning en reflectie over de dingen die ik tijdens de training heb geleerd. “

 “Ik voelde me na het klankschaalconcert helemaal opgeladen en gemotiveerd om de rest van de training in te gaan”.

                                             

                                     PRAKTISCHE INFORMATIE

 Een klankschaalconcert duurt, in overleg, tussen de 30 en 60 minuten.

Het kan plaatsvinden in een vergaderzaal, hotelzaal, bedrijfs- of trainingsruimte.

Het is ook mogelijk een klankschaalconcert in combinatie met een rustige vorm van yoga aan te vragen.

Klankschaalconcerten kunnen worden gegeven aan minimaal 8 deelnemers.

Het tarief voor een klankschaalconcert tot 15 deelnemers is € 300, –

Bij meer deelnemers gelden andere tarieven. Dat geldt ook voor de combinatie van een klankschaalconcert & yoga.

Afspraak of meer informatie? Bel voor een afspraak Nicolien Brzesowsky tel + 31 6 21 95 06 62 of neem contact op via de mail: info@niccom.nl

Om een indruk te krijgen: op de website www.klankschaalconcerten.nl staat één van de klankschaalconcerten van Niccom klankschaalmassage & concerten.