Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lente Workshop Restorative Yoga en klankschaalmeditatie in Alkmaar

april 14 @ 14:00 - 15:30

€37,50

Om de lente helemaal te omarmen organiseren Lara Glorie en Nicolien Brzesowsky op zondagmiddag 14 april de Lenteworkshop Restorative Yoga en klankschaalmeditatie in Gezondheidscentrum De Hoef in Alkmaar.

Combinatie Yoga en klankschalen

Yoga en klankschalen vormen een unieke combinatie. Je komt tot diepe rust in de Restorative Yoga houdingen (verzorgd door Lara Glorie) terwijl je tegelijkertijd op en om je lichaam de helende klanken en trillingen van klankschalen voelt (verzorgd door Nicolien Brzesowsky).  Omdat ons lichaam voor 70% uit water bestaat en Restorative Yoga erop gericht is om het zenuwstelsel te kalmeren, werken de yoga houdingen en klankschalen op diep niveau door in het lichaam.

Lente: lever en galblaas(meridiaan)

Het thema is lente en dat betekent dat er aandacht wordt besteed aan de lever en galblaas, de organen en meridianen die juist in de lente aandacht kunnen gebruiken. Tijdens de workshop is er ook aandacht voor de voetreflexpunten die bij deze horen. Tijdens elke houding wordt een klankschaal op het lichaam van de deelnemers gezet.

Elke houding 20 minuten

Restorative Yoga is voor iedereen die op een yoga mat kan liggen, je hebt geen yoga ervaring nodig. Je wordt tijdens de houdingen ondersteund met kussens en dekens om je lichaam zo comfortabel mogelijk te maken.

In Restorative Yoga blijven we zo’n 20 minuten in een houding, je hebt dus alle tijd om van de klankschalen te genieten. De reden hiervoor is dat ons fysieke lichaam ongeveer 15 minuten nodig heeft om na actieve staat weer tot rust te komen.

Praktische informatie

Prijs: € 37,50

Locatie: Gezondheidscentrum De Hoef op de Cornelis Pronklaan 44. Parkeren is gratis.

Tijd: Zondag 14 april van 14.00 uur – 15.30 uur. Inloop vanaf 13.45 uur.

Aanmelden: via info@klankschaaldame.nl of  06 21 95 06 62

Over Lara Glorie

Mijn motivatie is om met yoga en meditatie een stukje ontspanning, rust, plezier en vitaliteit te brengen. Ieder mens heeft zijn eigen unieke anatomie, en je leert voelen hoe je een houding voor jouw lichaam kunt laten werken. Zie ook www.nieuwzenit.nl

Over de klankschaaldame Nicolien Brzesowsky                         

Ik heet Nicolien Brzesowsky en geef (les in) klankschaalmassage en klankschaalconcerten (in combinatie met yoga). Ook geef ik shiatsumassage en duo-sessies klankschaalmassage. Zie ook www.klankschaaldame.nl

 

Gegevens

Datum:
april 14
Tijd:
14:00 - 15:30
Kosten:
€37,50
Evenement Categorie:
Site:
www.klankschaaldame.nl

Organisator

Nicolien Brzesowsky
Telefoon
+31621950662
E-mail
info@klankschaaldame.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Gezondheidscentrum De Hoef
Cornelis Pronklaan 44
Alkmaar, Noord Holland 1816 NP Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie