Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zitconcert in Literair & Cultureel Centrum De Pinto op 21 april

april 21 @ 16:15 - 17:15

€6

Klankschaalconcert De Klankschaaldame

Dit klankschaalconcert is zowel een muzikale als energetische ervaring. Je luistert als het ware met je hele lichaam. Tijdens dit klankschaalconcert zit je op een stoel. De vibraties en geluiden van klankschalen werken energetisch op het water in je lichaam. Wist je dat jouw lichaam voor 70% uit water bestaat? Door de klankschalen in de ruimte en naast deelnemers te plaatsen komt de energie van je lichaam in balans. Na afloop voel je je ontspannen en opgeladen.

De effecten van klankschalen

Ze zijn oorspronkelijk afkomstig uit Tibetaans boeddhistische gebieden in de Himalaya. Ze worden gebruikt als offerschalen, slaginstrumenten en als geluidsbronnen om beter te kunnen ontspannen. Elke klankschaal heeft een eigen karakter, toonzetting en klankkleur. En samen brengen ze een heel speciaal effect teweeg. Klankschalen kennen veel boventonen, die wij meestal als harmonieus ervaren. Door de resonantie van de klanken, lijken de schalen op elkaar te reageren en kun je hun geluiden horen vibreren en na-echoën.

Klankschaaldame

Nicolien Brzesowsky geeft (duo)klankschaalmassages en klankschaalconcerten. Ze wil mensen kennis laten maken met het instrument en laten ontspannen met klankschalen.

www.klankschaaldame.nl

https://soundcloud.com/nicolien-brzesowsky/klankschaal-concert

bestel kaartjes

 

 

literair & cultureel centrum huis de pinto – Huis de Pinto

Gegevens

Datum:
april 21
Tijd:
16:15 - 17:15
Kosten:
€6
Evenement Categorie:
Site:
https://huisdepinto.nl/programma/klankschaaldame/

Locatie

depintohuis
St. Antoniesbreestraat 69
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps
Telefoon
020-3700210