Wil je een afspraak maken of meer informatie?

Ik ben te bereiken via 06 21 95 06 62 of via email of via whatsapp, door op het icoontje rechts onderin te klikken kan je met mij appen. door op het icoontje rechtsonderin te klikken kan je met mij appen. Ik werk op drie praktijkadressen, in Amsterdam en in Alkmaar.

Adresgegevens locaties

In Amsterdam

Wil je in Amsterdam een afspraak maken? Ik heb twee praktijkadressen waar je een afspraak kunt maken. Mijn twee praktijken zijn gevestigd op Lutmastraat 211 (Malamolmi) (hoofdlocatie) en op Mauvestraat 4 III in de Pijp. De praktijken zijn zowel met openbaar vervoer als auto prima te bereiken; halte Lutmastraat van tram 4 is twee minuten lopen. Er is volop (betaalde) parkeergelegenheid. Zie www.9292.nl en www.routenet.nl.

Praktijk Malamalomi

Praktijk Mauvestraat

In Alkmaar

Ook kun je een afspraak maken in Alkmaar, in Wakker Bewustzijn op de Westerweg 14 in Alkmaar, op maandag en woensdag.

Dit centrum is goed bereikbaar vanaf station Alkmaar, op twee minuten loopafstand. Op het parkeerterrein van meubelzaak Van Til (Noorderkade 1038) kun je een hele dag voor €4,= parkeren. Zie www.9292.nl en www.routenet.nl.

Mocht je nog vragen hebben voordat je een afspraak wilt maken, neem dan contact op met mij via 06 21 95 06 62 of via email of via whatsapp, door op het icoontje rechtsonderin te klikken kan je met mij appen.

Ik behandel ook aan huis in overleg!